Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Σατανικά σύμβολα

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι λίγοι Σατανιστές γνωρίζουν το πραγματικό νόημα των συμβόλων μας. Οι περισσότεροι λάβουν ψευδείς και λανθασμένες πληροφορίες από τις χριστιανικές πηγές. Χριστιανοί δείχνουν ηλιθιότητα και η άγνοια τους αδιάκοπα. Η γνώση είναι πιο τρομερός εχθρός τους δεν είναι απάτη, δεν είναι φάρσα, ούτε ψέμα μπορεί να πετύχει όταν κάποιος έχει γνώση της αλήθειας. Κάθε σύμβολο Σατανική αντιπροσωπεύει ισχυρή πνευματική σημασία σε σχέση με την ανθρωπότητα φθάνει η Θεότητα της πνευματικής και σωματικής τελειότητας και την αθανασία. Οι περισσότεροι, αν όχι όλα τα σύμβολα σατανικές αφορούν την αληθινή πνευματική γνώση και την ανθρώπινη ψυχή.

ΤΟ ΦΙΔΙ: Το ιερότερο σύμβολο για τον σατανισμό. Το φίδι αντιπροσωπεύει το kundalini δύναμη στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Όταν το φίδι έχει ενεργοποιηθεί μέσω του διαλογισμού δύναμη και ειδικές ασκήσεις, ανεβαίνει μέσα από τα επτά τσάκρα, φέρνοντας έντονη ευαισθητοποίηση, φώτιση, ψυχικές δυνάμεις και ικανότητες, και όλα-γνωρίζοντας. Η κουκούλα cobra, δει σε πολλά αρχαία γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής στην Αίγυπτο, συμβολίζει την προκύπτουσα διευρυμένη συνείδηση ​​της αύξησης του φιδιού. Αυτό είναι το πραγματικό θεμέλιο της σατανισμό ευαισθητοποίησης το φίδι. Εκείνοι που είναι επιτυχείς στην αύξηση του ελικοειδή ενέργειας είναι σε πολύ υψηλότερο πνευματικό επίπεδο και δεν μπορεί πλέον να εξαπατηθεί από τον Χριστιανισμό και των συναφών προγραμμάτων της.

Το σημείο κάτω Pentagram συμβολίζει την ενέργεια που εισέρχεται τσάκρα του στέμματος μας από ψηλά. Η σατανική Lightning Bolt συμβολίζει τον Σατανά ως αληθινό Θεό Δημιουργό μας. Ο κεραυνός είναι η δύναμη της ζωής-το βιοηλεκτρισμού. Όλα σημείο κάτω από τα σύμβολα για τον σατανισμό αντιπροσωπεύουν ενέργειας από πάνω κατεβαίνει και δίνοντας ζωή σε, και την ενδυνάμωση της ανθρώπινης ψυχής.
Η Equal Ένοπλες Σιδηρούς Σταυρός θεωρείται στις περισσότερες Σφραγίδες Demon και αντιπροσωπεύει τη σωστή ευθυγράμμιση των τσάκρα και το σχήμα της ανθρώπινης ψυχής.
Lucifer έχει πολλές σφραγίδες. Όλα έχουν να κάνουν με την επίτευξη του Θεότητα. Το σύμβολο του στα αριστερά αντιπροσωπεύει την αληθινή Δισκοπότηρο. Αυτό είναι το κύπελλο που κρατά το elixer της ζωής. Η Καθολική Εκκλησία έκλεψε την έννοια αυτή και κατεστραμμένη. Το Δισκοπότηρο είναι μέρος του Magnum Opus, το δυναμικό των οποίων έχουμε μέσα μας. Δεν είναι ένα υλικό αντικείμενο, είναι μια έννοια. Το "αίμα των τσάκρα» είναι η ενέργεια που θα διαρρεύσει όταν διεγείρονται. Το Δισκοπότηρο απεικονίζεται ως "Blood Royal." Αυτό είναι το «αίμα» των τσάκρας.
Τα σύμβολα στα αριστερά είναι Astaroth. Και οι δύο προέρχονται από την αιγυπτιακή Ανκ.
Η αιγυπτιακή Ανκ αποτελεί το κλειδί για την ψυχή και το τσάκρα της καρδιάς. Το ανάγλυφο για τον πλανήτη Αφροδίτη προήλθε από το ankh. Τόσο ο πλανήτης Αφροδίτη και το τσάκρα της καρδιάς είναι Astaroth.

Τα χρώματα κόκκινο, λευκό και μαύρο χρονολογούνται όχι μόνο στην Αρχαία Αίγυπτο, αλλά και την προέλευσή τους στην Άπω Ανατολή. Αίγυπτος ήταν γνωστή ως η "Black and Red Land» και ήταν το κέντρο της Αλχημείας. Αλχημεία είναι η μετατροπή της ανθρώπινης ψυχής στην Θεότητα. Μέσα από αυτή τη μεταμόρφωση, θα ολοκληρώσει το ημιτελές έργο Creator Σατανά μας. Τα χρώματα κόκκινο, λευκό και μαύρο είναι τα τρία μεγάλα nadis της ανθρώπινης ψυχής. Το Ida είναι μαύρο, η Pingala είναι κόκκινο, και το Sushumna είναι λευκό.

«Σκοτάδι»
Η ένωση των «σκοτάδι» με σατανισμό έχει εντελώς στριμμένο. Αυτό δεν είναι για φαντάσματα φαντάσματα, ή οποιαδήποτε άλλη χάλια σαν αυτό. Σατανική «σκοτάδι» έχει να κάνει με το "yin" στο "yang". Αυτό αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά της ψυχής? Το υποσυνείδητο μυαλό που έχουμε πρόσβαση μέσω του διαλογισμού. Το φίδι του Σατανά είναι η θηλυκή πλευρά της ψυχής. Η αρσενική πλευρά της ψυχής είναι η λογική πλευρά-ο αριστερός εγκέφαλος. Το θηλυκό πλευρά είναι η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου. Η ψυχή έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές πόλους. Τόσο το αρσενικό και το θηλυκό πρέπει να εργαστούν από κοινού. Η λογική αρσενική πλευρά? Ο αριστερός εγκέφαλος κατευθύνει τη γυναικεία πλευρά μέσω της σκέψης και θέλησης. Η θηλυκή πλευρά της ψυχής είναι η δύναμη της ψυχής. Η γυναικεία πλευρά καθιστά πρόδηλη τις σκέψεις και τις ιδέες που παράγονται από το αρσενικό λογική πλευρά. Η γυναικεία πλευρά είναι επίσης η δημιουργική πτυχή της ψυχής? Όνειρα, τη μουσική, τα συναισθήματα και διαισθήσεις. Εξαιτίας της δύναμης στη μοίρα άμεσος και την πνευματική ελευθερία που έρχεται με αυτό είναι και η γυναικεία πλευρά της ψυχής, οι χριστιανικές Εκκλησίες και των σχετικών όμοιοί τους, όπως το Ισλάμ, το έργο στην προώθηση μιας κατώτερης εικόνα των γυναικών? Με το Ισλάμ είναι βάναυση για τις γυναίκες, και τις αδιάκοπες denegrations των γυναικών στην Ιουδαιο / χριστιανική Αγία Γραφή. Όλη αυτή η επιπλέον αντανακλά στο υποσυνείδητο, ασυνείδητο επίπεδο να καταστείλει και να αρνηθεί τη γυναικεία δύναμη της ψυχής. Μέσα στους αιώνες αυτής εφαρμόζονται τα σκουπίδια, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πρόγραμμα για να αφαιρέσετε την πνευματικότητα, τη θηλυκή πλευρά της ψυχής και οι εξουσίες του έχουν ατροφήσει. Αυτός είναι ο λόγος της ανθρωπότητας και αυτός ο κόσμος είναι σε μια τέτοια άσχημη χάος τώρα. Αυτό έχει δημιουργήσει μια πιο σοβαρή ανισορροπία που έχει γίνει γενεών. Σατανισμός λειτουργεί μέσω διαλογισμού δύναμη για την ενδυνάμωση της θηλυκή πλευρά της ψυχής για να επανακτήσει την ισορροπία και να αποκαταστήσει την πνευματική υγεία, σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση του ατόμου.

"Pitchfork διαβόλου» του είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ αρχαίο σύμβολο προγενέστερη Χριστιανισμό από χιλιάδες χρόνια. Το σύμβολο αυτό προέρχεται από την Άπω Ανατολή [όπου ο Χριστιανισμός και την εβραϊκή ρίζα του έκλεψε από αφθονία? Φριχτά διαστρέβλωση και διαφθείρει τη μαζική κλοπή πέρα ​​recogntion, προκειμένου να καταστρέψει την πνευματική γνώση και να κρατήσει την πνευματική δύναμη στα χέρια του "Chosen" λίγοι]. Είναι γνωστό ως το «Trishul» και συμβολίζει την διάτρηση μέσω των τριών κόμβων στην βάση, τα τσάκρα της καρδιάς και 6ο, επίσης γνωστή ως "Granthis» στα σανσκριτικά. Για το φίδι να ανέβει, και οι τρεις πρέπει να είναι ανοιχτή. Η Trishul συμβολίζει την ελικοειδή piercing ενέργειας μέσα από τις τρεις Granthis.

Η εικόνα του Baphomet του αποκρυφισμού δυτικής λήφθηκε από την εικόνα του Shiva [ανωτέρω]. Σημειώστε τη θέση των βραχιόνων, το ένα προς τα πάνω και τα άλλα προς τα κάτω. Ο Baphomet είναι και πάλι συμβολική τόσο του αρσενικού και του θηλυκού πτυχές της ψυχής. Σημειώστε ότι ο Baphomet είναι άνδρες και γυναίκες, καθώς επίσης δει με σε εικόνες του αιγυπτιακού θεού Akhenaton. Τα κέρατα είναι συμβολική του Ερμή, που είναι ο Vril, chi, witchpower, ζωτική ενέργεια, πράνα.



Τα φτερά της ψυχής αποτελούν πνευματική ελευθερία. Η κατσίκα συμβολίζει τη γονιμότητα, τη γονιμότητα του πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη της ζωής, Vril, που ενεργοποιεί και αυξάνει το φίδι. Η "Goat μια στις χίλιες Young" αναφέρεται στην τσάκρα του στέμματος, "Σαχασράρα" στα σανσκριτικά, που σημαίνει "Χίλια πέταλα Lotus."
Τα κέρατα είναι συμβολική του δύναμη ζωής, η witchpower, Vril, chi ... Αυτό συμβολίζεται με το σύμβολο για τον πλανήτη Ερμή [δείξει ακριβώς κάτω]. "Mercury" είναι γνωστή ως «αγγελιοφόρος των θεών». "Ο Θεός / s" είναι ένας κώδικας-λέξη για τα τσάκρας. Σημειώστε τα κέρατα από την εικόνα της Αζαζήλ [φαίνεται στα αριστερά], με τις ακτίνες λάμπει Fromm το κεφάλι του, που αντιπροσωπεύει τον αναστημένο φίδι.


Η πυραμίδα είναι συμβολικό το σχήμα του ανθρώπινου τσάκρα. Το λείπει επιστέγασμα αντιπροσωπεύει το ημιτελές έργο και το ALL-βλέπουν τα μάτια αντιπροσωπεύει τη γνώση που τα ξέρει όλα, όταν κάποιος φθάνει στην Θεότητα. Αυτή η κατάσταση είναι επίσης γνωστή ως "Samadi" ή "SUPER συνείδηση." Η φωτογραφία στα αριστερά λήφθηκε από τις ΗΠΑ Ένα νομοσχέδιο δολάριο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, την κυβέρνηση και όλους, ιδρύθηκε με την μασονική prinicples και δεν είναι χριστιανική από οποιοδήποτε τέντωμα της φαντασίας. Original Ελευθεροτεκτονισμός ήταν του Σατανά.

είναι η Καμπάλα πλατεία του Ήλιου. 666 είναι το all-σημαντικό τσάκρα του ηλιακού. Η αληθινή έννοια του «Ναού του Σολομώντα» είναι ο ναός του ήλιου. "Sol" "Om" και "On" είναι όλες οι λέξεις για τον ήλιο. "Sol" είναι η λατινική λέξη για τον ήλιο και είναι κοντά στην αγγλική λέξη «ψυχή». "Om" είναι ένα όνομα που δόθηκε από το Ινδουιστές στο Πνευματικό Ήλιο και "On" είναι μια αιγυπτιακή λέξη για τον ήλιο. Ο συμβολισμός του Ναού του Σολομώντα είχε κλαπεί από τους Εβραίους και να γίνει σε ένα φανταστικό χαρακτήρα, όπως και με την fictitous ναζωραίων και σχεδόν τα πάντα στην Ιουδαιο / χριστιανική Αγία Γραφή. Για περισσότερες πληροφορίες:
Η αφαίρεση και η βεβήλωση του Original Gentile Θρησκευτικά κείμενα
και
Εκθέτοντας Πνευματική Διαφθορά: Πνευματική Αλχημεία & Η Αγία Γραφή
Η αληθινή έννοια του "Temple of the Sun" είναι η πνευματική. Αυτό συμβολίζει την τελειοποιημένη ψυχή, όπου οι ακτίνες του ηλιακού [666] τσάκρα, που είναι το κέντρο της ψυχής και κυκλοφορεί πνευματική ενέργεια, ακτινοβολεί σε 8 ξεχωριστές ακτίνες. Το λαμπρό ψυχή συμβολίζεται από τον ήλιο. 8 είναι ο αριθμός των Astaroth. Αυτό είναι, επίσης, «Η Νέα Ιερουσαλήμ». Το όνομα της «Ιερουσαλήμ» έχει, επίσης, έχουν κλαπεί και καταστραφεί σε μια πόλη στο Ισραήλ. "Ιερουσαλήμ" είναι μια έννοια!

Σημείωση για τα δύο σύμβολα σατανικά στην άκρη δεξιά πάνω, ο αριθμός 8 είναι το σύμβολο για το άπειρο / την αθανασία. Το 8 είναι στο πλάι του. Ο διπλός σταυρός συμβολίζει την ανθρώπινη ψυχή στο ηλιακό [666] και η καρδιά / ώμο τσάκρα. Το 8 επισήμανε αστέρι προς τα αριστερά είναι το αστέρι της Astaroth. Η Καθολική Εκκλησία επισήμανση αυτή ως «Sigil του κτήνους". Οτιδήποτε έχει να κάνει με την πνευματικότητα έχει δυσφημιστεί, συκοφαντούν, βλασφημείται και βεβηλώθηκαν από τις χριστιανικές Εκκλησίες.
Το λαμπρό τελειοποιηθεί η ψυχή είναι επίσης συμβολικό ως "The Light".
Σύμβολο Astaroth του στα αριστερά συμβολίζει την ισορροπία και την ισορροπία, που λαμβάνεται όταν τόσο η Ida και Pingala nadis είναι εξίσου δραστική, και το Sushumna είναι πλέον αδρανής.
Το Skull and Bones είναι συμβολική της Nigredo [μετατροπή] στάδιο της Magnum Opus (Η μεταμόρφωση της ψυχής στην Θεότητα). Αυτό είναι το στάδιο του θανάτου στο έργο, πριν η ψυχή καθαρίζεται στη Θεότητα. Η σκωρία διαχωρίζεται από το καθαρό.

The Black Sun, το κοράκι, η Crow, και το μαύρο χρώμα, επίσης, συμβολίζουν την Nigredo [μετατροπή] στάδιο. Ο Ήλιος Black είναι το αστρικό Ήλιο.
Το Peacock είναι ιερό για τον Σατανά και αποτελεί το τρίτο μάτι και το πολύχρωμα στάδιο της Opus Magnum μετά την Nigredo [μετασχηματισμό].
Lucifer, Εωσφόρος, τεντώστε την ουρά σου, και να οδηγήσει με μακριά πλήρη ταχύτητα μέσα από το στενό πέρασμα, στην κοιλάδα του θανάτου, με το λαμπρό φως, το παλάτι του των Θεών-Isanatha Muni
Ο ανεστραμμένος σταυρός είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο, YES, προγενέστερης χριστιανισμό και την εβραϊκή ρίζα της από χιλιάδες χρόνια. Αληθινό νόημα της συμβολίζει το σωστό τρόπο ευθυγράμμιση των τσάκρας. Το all-σημαντικό ηλιακή [666] τσάκρα είναι ευθυγραμμισμένο σημείο κάτω, και δίνει την ψυχή του ισχύ.